top of page
kehys_vaaka_matala.jpg

Rymättylän Teatteri on nyt Rymättylän Teatteri Ry!

Rymättylän Teatteri on vuodesta 1997 alkaen toiminut paikallinen kesäteatteri, joka vuoteen 2020 asti toimi Voimistelu- ja urheiluseura Rymättylän Soihtu Ry:n alaisuudessa. 

Vuoden 2021 alussa joukko innokkaita ja omistautuneita teatterilaisia perusti oman yhdistyksen Rymättylän Teatteri ry.

Tavoitteenamme on jatkaa perinteikästä ja paikallista teatteritoimintaa suurella sydämellä -  ja ripauksella hulluutta.

kehys.jpg

TOIMINNAN TARKOITUS

 

Rymättylän Teatteri ry keskittyy vapaaehtoiseen harrastamiseen perustuvaan teatteritoimintaan, ja tehtävänä on tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuus teatteriharrastukseen omassa kunnassa.          Toiminnan tarkoituksena on kasvattaa ja kehittää kulttuuritarjontaa omalla paikkakunnalla, tuottaa teatterin iloa ja elämyksiä kaikille lähiseudun asukkaille sekä pyrkiä edistämään yhteistyötä paikallisten yhteisöjen kanssa.

logo.png
katsomo.jpg
kehys.jpg

NÄIN KAIKKI ALKOI

Rymättylän Teatterissa esitetään kotimaisia, mukavasti viihdyttäviä näytelmiä tosissaan ja sisäisellä innoituksella ihmisten iloksi niin katsomossa kuin näyttämönkin puolella.

(Perustamisasiakirjasta 1997).

 

Rymättylän Teatterin toiminta alkoi marraskuussa 1996. Ensimmäinen näytelmä oli kirjailija Simo Ojasen "Emma Elvyttää". Siinä mukana olleet näyttelijät perustivat Rymättylän Teatterin 28.9.1997. Teatteritoiminta on ollut aina innostuneiden ja taitavien ihmisten näpeissä.

bottom of page