top of page
kehys_vaaka_matala.jpg

Ajankohtaista teatterilla juuri nyt!

Rymättylän Teatteri tiedottaa:

Teatterimme joutuu tänäkin vuonna nostamaan kädet pystyyn ja toteamaan, ettei toimintaa ole rajoitusten myötä mahdollista jatkaa suunnitellusti.

  Työn alla ollutta näytelmää Saranat ja sardiinit ei voida valmistella tulevalle kesälle ja joudumme toistaiseksi laittamaan tämän projektin hyllylle.

Uskotaan yhdessä tilanteen paranevan ja tapahtuma-alan saavan otolliset olosuhteet, resurssit ja suopeuden luoda vaihtelevia elämyksiä kansan hyvinvoinniksi ja iloksi.

Kulttuuri on kaikessa mitä teemme ja kaikessa mitä luomme, sillä ihminen on tekevä, leikkivä ja luova. Tämä luo samalla perustan yksilön ja yhteiskunnan hyvinvoinnille sekä sille yhteisöllisyydelle, josta teatterimme intoansa ammentaa.

Etänäkin lyömme kipinöiden idearikkaat päämme yhteen, antamatta tekemisen palon sammua. Valtavasta pettymyksestä huolimatta suuntaamme katseemme tulevaan ja pohdimme vaihtoehtoisia keinoja paikallisen kulttuuritoiminnan ja viihteen ylläpitämiseen, edes pienimuotoisena, mutta turvallisena.

Yhdessä eteenpäin.

kehys_vaaka.jpg

Etsimme jatkuvasti mukaan uusia teatterin teosta kiinnostuneita. Esim juuri nyt haussa olisi erityisesti tekniikan hoitamisesta kiinnostuneita. Mitään kokemusta tai koulutusta ei tarvita, harrastemieli riittää, opetamme tarvittavan kyllä.

Teatterissa on paljon puuhaa muutenkin kuin vain näyttelemistä, tämä harrastus vie mukanaan, lähde rohkeasti mukaan!

bottom of page